Nieuws

 • Activiteitenbijdrage: zodat iedereen kan meedoen! 15 augustus 2018

  Muziekles, het jaarlijkse schoolreisje, kaartjes voor die leuke theatervoorstelling of een abonnement op de bibliotheek. Activiteiten waar iedereen graag aan mee zou willen doen, maar die helaas niet voor iedereen te betalen zijn. Geldt dat ook voor u? Dan biedt de activiteitenbijdrage misschien uitkomst. Dit is een regeling voor inwoners met een laag inkomen waarmee u bepaalde uitgaven kunt betalen.

 • Werkzaamheden A28 Zwolle 15 augustus 2018

  Rijkswaterstaat voert in het laatste weekend van augustus en het eerste weekend van september 2018 onderhoud uit op de snelweg A28, ter hoogte van de aansluiting Zwolle Centrum. Het gaat om werkzaamheden aan de brugdekken van zowel de brug over de Rieteweg als de brug over het Zwarte Water.

 • Vraag het mantelzorgcompliment aan voor uw mantelzorger 30 juli 2018

  Mantelzorgers doen werk van onschatbare waarde. Zij zorgen langdurig en onbetaald voor een naaste die zich niet alleen kan redden. Voor dat belangrijke werk geeft de gemeente hen jaarlijks een blijk van waardering; het mantelzorgcompliment.

 • Onttrekkingsverbod oppervlaktewater vanwege droogte 19 juli 2018

  Het onttrekkingsverbod oppervlaktewater verbiedt het oppompen van water uit sloten die afhankelijk zijn van regenval en kwelwater. Bijvoorbeeld voor het beregenen van land en tuin. Binnen de gemeente Oldebroek zijn er gebieden waarvoor het verbod niet geldt.

Uitgelicht