Nieuws

 • Aangepaste openingstijden in het voorjaar 16 april 2019

  Op een aantal (feest)dagen in het voorjaar zijn het gemeentehuis in Oldebroek, het Sociaal Team in De Brinkhof en de gemeentewerf in Wezep gesloten.

 • College Oldebroek bezoekt Prinses Margrietkazerne 18 april 2019

  Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oldebroek bracht op 16 april 2019 een werkbezoek aan de Prinses Margrietkazerne in Wezep. Deze legerplaats grenst aan de Oldebroekse heide, één van de grootste militaire oefenterreinen van Nederland.

 • Uitnodiging Toekomstmakers Event 17 april 2019

  De regio Zwolle is op zoek naar Toekomstmakers! Jongeren (18-27 jaar) die mee willen denken over hoe we van de regio Zwolle een aantrekkelijke woon- en werkregio maken voor jong en oud(er).

 • Koffiemoment in de Huiskamer van Wezep 16 april 2019

  Naar aanleiding van de goed bezochte meedenkavond voor ouders van kinderen/jongeren met ASS en/of een verstandelijke of lichamelijke beperking, is er op dinsdagochtend 7 en 28 mei een koffiemoment gecreëerd.

 • Vraag uw subsidie op tijd aan! 16 april 2019

  Als u in aanmerking wilt komen voor subsidie in 2020, kom dan in actie! Het is belangrijk dat u dit vóór 1 juni 2019 doet.

 • Waar besluit de gemeenteraad op 18 april over? 16 april 2019

  Donderdag 18 april 2019 vergadert de gemeenteraad van Oldebroek. De raadsvergadering begint om 19.30 uur en vindt plaats in de raadszaal van het gemeentehuis in Oldebroek. U bent van harte welkom om deze openbare vergadering bij te wonen.

 • Ouderenadviseurs gaan met u in gesprek 16 april 2019

  Bent u 75 jaar of ouder en heeft u vragen over welzijn, zorg, wonen, vervoer en financiën? Dan kunt u in gesprek gaan met een vrijwillige ouderenadviseur vanuit ouderenorganisatie SWO (Senioren Wezep Oldebroek). Uiteraard hebben de adviseurs een geheimhoudingsplicht, zodat uw privacy gewaarborgd is.

 • Gratis sport en muziekles voor kinderen 16 april 2019

  Muzieklessen volgen, schilderen, op korfbal gaan of op zwemles? Voor sommige kinderen is dat geen vanzelfsprekendheid, omdat het geld kost. Wilt uw kind ook graag bij een sportclub of een creatieve cursus volgen, maar heeft u hier geen geld voor?

 • Ambassadeurs Tsjechië en Slowakije bezoeken oorlogsgraven Oosterwolde 15 april 2019

  Maandag 15 april bezochten de ambassadeurs van de ambassade van Tsjechië en de ambassade van Slowakije de begraafplaats van Oosterwolde. Zij bezochten hier vier Tsjecho-slowaakse oorlogsgraven.