Nieuws RSS icoon

 • Gratis online opleidingen voor vijftig inwoners

  27 mei 2020

  Juist in deze tijd willen wij als gemeente Oldebroek inwoners helpen om aan hun toekomst te werken. De eerste 50 inwoners die zich aanmelden kunnen 3 maanden lang gebruik maken van ruim 500 online cursussen via RegioOpleiders.

 • Raadsvergadering 28 mei 2020 live volgen

  27 mei 2020

  Op donderdag 28 mei 2020 vergadert de gemeenteraad van Oldebroek. U kunt de uitzending live volgen via internet.

 • Buurtbemiddeling helpt

  26 mei 2020

  Ervaart u geluidsoverlast van uw buren? Te veel rook in de tuin? Groen over de schutting? Probeer samen tot een oplossing te komen. Lukt dat niet, dan kan Buurtbemiddeling wellicht iets voor u betekenen.

 • Blijf afstand houden

  26 mei 2020

  De maatregelen omtrent het coronavirus worden stap voor stap afgebouwd en langzaam komt de samenleving weer in beweging. Voorlopig moeten we 1,5 meter afstand van elkaar blijven houden, maar in de praktijk is dit een behoorlijke uitdaging.

 • Tijdige betaling gemeentelijke belastingen

  26 mei 2020

  Eind januari heeft de gemeente aanslagen gemeentelijke belastingen voor 2020 verstuurd. Degenen die de gemeente geen machtiging voor automatische afschrijving hebben verleend, moesten deze aanslag uiterlijk 30 april 2020 betalen.

 • Proef met eenvoudiger vergunningaanvragen in H20-gemeenten

  26 mei 2020

  De pilot met het programma BLITTS gaat het voor inwoners van de gemeenten Hattem, Heerde en Oldebroek eenvoudiger maken om een omgevingsvergunning voor het bouwen aan te vragen. Met dit programma wordt u gemakkelijk en snel door de regelgeving geleid. In de proefperiode is een aanvraag ook goedkoper. Hoe meer mensen op deze manier een aanvraag doen, hoe succesvoller de proef kan verlopen.

 • Doe ook mee!

  26 mei 2020

  Bericht van burgemeester Tanja Haseloop-Amsing.