Nieuws

 • Gemeenten sluiten contract met twee leveranciers van hulpmiddelen 10 september 2019

  Inwoners van de gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek, Putten en Zeewolde kunnen vanaf 1 oktober voor hulpmiddelen als rolstoelen en scootmobielen terecht bij twee nieuwe leveranciers: RSR Revalidatieservice en Medipoint.

 • Verkeersregelaars gezocht 10 september 2019

  Al enige jaren is er een groep vrijwillige verkeersregelaars actief binnen de gemeente Oldebroek. Dankzij deze vrijwilligers worden verkeersstromen tijdens evenementen in goede banen geleid. Het team is op zoek naar uitbreiding.

 • Gratis ophaalservice takken en snoeihout: meld u aan! 10 september 2019

  U kunt uw takken en snoeihout gratis laten ophalen door de firma ABL. Dat kan tijdens de takkenroute die de gemeente acht keer per jaar organiseert. Op donderdag 19 september 2019 is de vijfde ronde.

 • Door de ogen van jongeren kijken naar een scheiding 10 september 2019

  Een scheiding is voor niemand fijn, vooral niet voor de kinderen. Welke impact heeft het op hun leven en waar hebben zij voor, tijdens en na een scheiding behoefte aan?

 • Oldebroek viert 75 jaar vrijheid: doe mee! 10 september 2019

  In 2020 is het 75 jaar geleden dat Oldebroek, de Veluwe en Nederland werden bevrijd en de Tweede Wereldoorlog werd beëindigd. Overal in Nederland wordt dit uitgebreid gevierd. Ook in de gemeente Oldebroek willen we hier met elkaar bij stil staan.

 • Vraag het mantelzorgcompliment aan voor uw mantelzorger 10 september 2019

  Mantelzorgers doen werk van onschatbare waarde. Zij zorgen langdurig en onbetaald voor een naaste die zich niet alleen kan redden.

 • Werkzaamheden aan de Industrieweg in Wezep 10 september 2019

  Van maandag 16 tot en met donderdag 19 september 2019 wordt de asfaltverharding van de Industrieweg in Wezep vernieuwd. Er is in die periode geen doorgaand verkeer over de Industrieweg mogelijk.

 • Werkzaamheden aan de Rondweg in Wezep 10 september 2019

  Op woensdag 18 september en donderdag 19 september wordt de asfaltverharding van de Rondweg, tussen de rotonde (autobedrijf Schaftenaar en de Mackaystraat) in Wezep vernieuwd.

 • Eerste Rollatorloop in Oldebroek! Doet u mee? 10 september 2019

  Op woensdag 25 september 2019 organiseren Goed Bezig Oldebroek en Stichting Welzijn Ouderen een rollatorloop voor alle inwoners uit de gemeente Oldebroek met een rollator. Tijdens de Rollatorloop gaat het niet om snelheid, maar om gezellig en gezamenlijk in beweging komen.

 • Nieuwe burgemeester in Oldebroek 09 september 2019

  Tanja Haseloop-Amsing is benoemd tot burgemeester van Oldebroek. De benoeming gaat in op 3 oktober 2019.