Obstacle Run Kids tijdens Roots in the Woods

Op vrijdagmiddag 20 oktober verzorgt Goed Bezig Oldebroek een obstacle run voor kinderen uit groep 1 tot en met 8.

Kinderen kunnen tussen 15.30 en 17.30 uur starten. Het evenement is onderdeel van het sportieve, culinaire en culturele festival Roots in the Woods op Landgoed ’t Loo.

Obstacle Run

De run is rondom de recreatieplas van Landgoed ’t Loo. Tijdens de run komen de kinderen verschillende uitdagende obstakels tegen. Iedereen kan de ronde in eigen tempo en op zijn of haar eigen niveau afleggen. De activiteit is gratis en de kinderen hoeven niet vooraf te worden aangemeld. Houd er wel rekening mee dat tijdens de obstacle run kleding vies kan worden. Voor kinderen uit groep 1 en 2 is het wenselijk dat de ouders zelf meelopen.

Roots in the Woods

Het festival wordt gehouden op Landgoed ’t Loo op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober 2017. Het festival biedt een scala aan activiteiten die voor jong en oud aantrekkelijk zijn. Op het festivalterrein is ruimte voor zowel een theaterpodium als een podium voor de lekkerste ‘Roots’ muziek .

Iedereen die van lekker eten en drinken houdt, kan tot 21.00 uur terecht bij vele kramen, waar lokale ‘smaakmakers’ de lekkerste hapjes en gerechten serveren. Op zaterdag vanaf 12.00 uur zijn er ook weer tal van activiteiten voor kinderen en volwassenen, draait het theaterpodium op volle toeren en klinken de lekkerste blues, folk en americana klanken van het muziekpodium. Liever actief aan de slag? Doe dan mee aan een heerlijke bootcamp op het festivalterrein. Het terrein sluit op zaterdag om 21.00 uur haar deuren.

Uitgelicht