Aanmelden voor Oldebroeker Erepenning

Kent u iemand die een Oldebroeker Erepenning verdient? De erepenning is er speciaal voor mensen die wel eens in het zonnetje gezet mogen worden. Een waardering voor mensen die speciale dingen doen voor de gemeenschap.

U kent ze vast ook; de vrijwilliger in een vereniging die net dat stapje extra zet, mensen die bijzonder initiatieven organiseren voor de buurt of mensen die dag en nacht klaar staan voor anderen. De erepenning is er ook voor besturen van verenigingen en instellingen die zich op een bijzondere manier hebben ingezet.

Aanmelden
Ook in januari 2018 hoopt burgemeester Hoogendoorn weer een of meerdere mensen te kunnen verrassen met een erepenning. We horen graag van u voor wie de Oldebroeker Erepenning dit jaar zou moeten zijn. Kent u iemand die de Oldebroeker Erepenning verdient? Of wilt u een vereniging of instelling in het zonnetje zetten? Laat het ons dan uiterlijk 6 november 2017 weten. Hiervoor kunt u online het aanmeldformulier Erepenning Oldebroek invullen. Eventueel kan het formulier u ook worden toegestuurd. Neemt u daarvoor telefonisch contact op via telefoonnummer 0525 63 82 00.

Uitgelicht