Ontdek het duurzaam wonen op zaterdag 20 mei

Wilt u duurzamer wonen maar weet u niet precies wat de mogelijkheden zijn? Zelf ervaren hoe het is om in een energieneutraal huis te wonen? Doe dan mee aan de thematour ‘Stoken op hout en douchen met de zon’ op zaterdag 20 mei om 10.00 uur in Hattemerbroek.

Popke Graansma stelt zijn woning aan de Zuiderzeestraatweg open en vertelt tijdens een rondleiding over de duurzaamheidsmaatregelen die hij heeft genomen. Zo is zijn gasverbruik gehalveerd door het gebruik van een zonneboiler, zonnepanelen en een houtkachel die is aangesloten op de cv-ketel.

Interesse in de rondleiding? Inschrijven kan op www.duurzamehuizenroute.nl. In totaal kunnen tien personen deelnemen aan deze thematour.

De thematour ‘Stoken op hout en douchen met de zon’ wordt georganiseerd door de Nationale Duurzame Huizen Route. Door het hele land openen honderden huiseigenaren hun deuren voor iedereen die zelf ook graag aan de slag wil met duurzaam wonen. Tot en met juni 2017 vinden verschillende thematours plaats. Kijk voor meer informatie op www.duurzamehuizenroute.nl/thematours.