Groene Zomer Campus: leuke activiteiten voor schoolklassen

Pantoffels uit de 3D-printer, zelf gezonde mueslirepen maken of meedenken over het gebouw van de toekomst. Tijdens de Groene Zomer Campus van 17 t/m 21 juni ontdekken leerlingen alles over duurzaamheid en innovatie. Er zijn veel verschillende leuke activiteiten, waar schoolklassen kosteloos aan kunnen deelnemen.

Na het succes van vorig jaar in de gemeente Oldebroek is de Groene Zomer Campus dit jaar uitgebreid naar de gemeente Elburg. In samenwerking met lokale bedrijven en organisaties gaan klassen aan de slag in de praktijk. De gemeenten Oldebroek en Elburg bieden de Groene Zomer Campus samen aan. Zij doen dit in samenwerking met duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam.

Workshops en excursies

De activiteiten zijn geschikt voor leerlingen van het basis- en middelbaar onderwijs en duren maximaal een dagdeel. De ‘Jouw Energie van Morgen’ truck is een spetterend onderdeel van het programma. Speciaal voor de Groene Zomer Campus staat deze truck de hele week op locaties in de gemeenten Elburg en Oldebroek. Ook zijn er voor leraren lespakketten beschikbaar. Deze kunnen het hele jaar door gedownload worden via onderstaande website.

Aanmelden

Meer informatie en aanmelden voor activiteiten kan op www.groenezomercampus.nl.