Prisma GeoCensus voert metingen uit in de gemeente Oldebroek

Vanaf deze week laat de gemeente Oldebroek metingen uitvoeren van verschillende gebouwen, wegen en later toegevoegde uitbreidingen. Medewerkers van Prisma GeoCensus voeren de metingen uit.

Het is mogelijk dat ook bij uw woning of pand een medewerker langskomt om metingen te verrichten. De metingen worden vanaf de buitenkant van uw woning of pand verricht.

Meting bij u?

Het is mogelijk dat bij uw woning of pand metingen moeten worden verricht. Wij vragen u daar medewerking aan te verlenen. Medewerkers van Prisma GeoCensus kunnen zich legitimeren, de naam van het bedrijf staat op de legitimatie. De naam staat ook op de auto’s die ze gebruiken. Mocht u alsnog twijfels hebben, dan kunt u contact opnemen met de gemeente Oldebroek via tel. 0525 63 82 00.

Correcte data in gemeentelijke- en landelijke administratie

De metingen worden uitgevoerd omdat alle gebouwen, met bijgebouwen en dergelijke, correct in zowel de gemeentelijke als de landelijke administratie staan. Door bijvoorbeeld uitbreidingen is dit niet altijd het geval. Om efficiënt te werken laten de gemeente en de stichting GBKN de metingen samen uitvoeren.

Uitgelicht