Wandeltocht door Oldebroek groot succes

Op dinsdag 4 april 2017 organiseerden zorgcentrum De Hullen en Goed Bezig Oldebroek de eerste wandeltocht door het mooie Oldebroek.

Het was schitterend wandelweer: met de zon op het gezicht vertrokken 55 deelnemers vanaf De Hullen in Oldebroek. Onder hen waren veel bewoners van Philadelphia Kooiveen en zorgverlening Het Baken, locatie De Hullen. Vanuit hun rolstoel genoten ze zichtbaar van de mooie natuur waar ze langs gereden werden door familie, kennissen of vrijwilligers. “Schitterend om weer eens lammetjes in het weiland te zien springen”, aldus één van de bewoners.

Maandelijkse wandeltocht

Iedere eerste dinsdag van de maand organiseren zorgcentrum De Hullen en Goed Bezig Oldebroek deze wandeling. Iedereen is welkom om deel te nemen. Wethouder Liesbeth Vos – van de Weg gaf op dinsdag 4 april het goede voorbeeld door zelf mee te lopen. “Want wat is er nou mooier dan lekker bewegen in de natuur?” De volgende wandeltocht is op dinsdag 2 mei 2017 om 19.00 uur. Wilt u meelopen? Meld u dan aan bij de Hullen, tel. (0525) 63 76 37 of via de mail ecornelissen@zorgverlening-hetbaken.nl.

Wandeltocht Oldebroek