Straatvoetbaltoernooi in Wezep en Oldebroek

Op maandag 24 en dinsdag 25 april zijn in Wezep en Oldebroek voorrondes van het landelijke straatvoetbaltoernooi.

Winnaars plaatsen zich voor de finales die plaatsvinden in de jaarbeurs in Utrecht. Een mooie gelegenheid voor jongens en meiden van 8 tot en met 15 jaar om eens kennis te maken met voetbal.

Straatvoetbal

Ouderen denken vaak met weemoed terug aan de tijd dat ze dagelijks op straat voetbalden. Het straatbeeld is veranderd en voetballende kinderen in de straat zie je nog maar zelden.

In de meivakantie is dat even anders als de parkeerplaatsen van WHC en de Talter de ondergrond zijn voor een voetbaltoernooi. De organisatie is in handen van de voetbalverenigingen WHC en OWIOS, ondersteunt door Goed Bezig Oldebroek. Teams kunnen zich plaatsen voor de landelijke finales, maar het motto is vooral: meedoen is belangrijker dan winnen!

Opgeven

Het straatvoetbal wordt gespeeld in teams van vier personen zonder keeper. Voor jongens en meiden is een apart toernooi en er zijn drie leeftijdscategorieën: tot en met 10 jaar, 11 en 12 jaar, 13 tot en met 15 jaar. Je kunt je via www.goedbezigoldebroek.nl opgeven in teams van vier tot zes personen. De eerste inschrijvingen zijn inmiddels binnen, dus geef je snel op want vol is vol!